Onderdelen voor oven

De oven of het gasfornuis warmt niet meer op, verwarmt niet goed of start niet, het probleem is misschien niet onoverkomelijk. Wie koopt een nieuwe oven, een nieuw fornuis of een nieuw gasfornuis als de gloeilamp niet meer werkt? Om licht te krijgen is het eenvoudig om een nieuwe gloeilamp te vinden en dat apparaatonderdeel te vervangen.

De fout kan worden gebruikt om het te vervangen reserveonderdeel van de oven of het fornuis te identificeren:

  • de oven verwarmt niet meer, het is vaak een weerstand, de onderste weerstand (onder), de bovenste weerstand (boven), de grill of de cirkelvormige weerstand. Maar het is ook noodzakelijk om te controleren of de thermostaat die de temperatuur regelt niet buiten werking is;
  • de oven gaat kapot, een weerstand kan buiten werking zijn, maar het kan ook het elektronische bord zijn;
  • de oven gaat niet aan, door aan de knop te draaien gebeurt er niets, het probleem kan in de veiligheid van de deur of in het elektrische snoer zitten;
  • de oven rookt, als het niet het vet op de rekken of de lekbak is, dan kan de motor of de ventilator tekenen van zwakte vertonen.

Oven- of kachelreparaties zijn eenvoudig. Het is niet gevaarlijk of ingewikkeld en voor een kleine prijs is het gemakkelijk om de levensduur met een paar jaar te verlengen.

60 euros   


 Beveiligde betaling

 Gratis levering

Duizende onderdelen op voorraad
alle producten, alle merken
voor de beste prijs

Een jonge team, gevormd
klaar om u te helpen
het juiste onderdeel te vinden

Alle losse onderdelen zijn nieuw en twee jaar garantie

Retourneren of wisselen is gratis: tevreden of terugbetaald gedurende 15 dagen.

Hier zijn voorbeelden van gedeeltelijke referenties voor oven :

Waar kunt u de referenties vinden?