Onderdelen voor droogkast

De droger loopt niet meer, hij warmt niet meer op, hij doet het huis kapot gaan of maakt een abnormaal geluid, dit geeft niet aan dat hij goed is voor de afvalverwijdering. Wie koopt een nieuwe droger als de pluizenfilter is doorboord? Om de textielvezels te blijven behouden, is het eenvoudig om een nieuwe pluizenfilter te vinden en dit apparaat te vervangen.

Om de droger weer aan het werk te krijgen is meestal een eenvoudige reparatie mogelijk. Het defecte deel van de droger moet worden gevonden en vervangen:

  • De droger loopt niet meer, controleer de riem en de katrol, controleer vervolgens de condensator en de motor (koolborstels, toerenteller);
  • de was niet droog is, controleer de weerstand en de thermostaat, controleer dan ook de ventilator. Het is ook noodzakelijk om het filter en de condensor te reinigen omdat deze niet verstopt mogen raken;
  • de droger start niet, de veiligheid van de deur kan defect zijn of het elektronische bord kan defect zijn;

Voor het vervangen van een afvoerslang of zelfs het elektronische bord of een schakelaar is niet veel tijd nodig. Een paar minuten en in de meeste gevallen, voor minder dan 50 euro, is de droger zo goed als nieuw, een overwinning voor het milieu.

60 euros   


 Beveiligde betaling

 Gratis levering

Duizende onderdelen op voorraad
alle producten, alle merken
voor de beste prijs

Een jonge team, gevormd
klaar om u te helpen
het juiste onderdeel te vinden

Alle losse onderdelen zijn nieuw en twee jaar garantie

Retourneren of wisselen is gratis: tevreden of terugbetaald gedurende 15 dagen.

Hier zijn voorbeelden van gedeeltelijke referenties voor droogkast :

Waar kunt u de referenties vinden?