Herstel, gooi niet meer
Allen gemobiliseerd voor de planeet 

Onderdelen voor stofzuiger

Wij hebben meer dan 800.000 losse onderelen voor huishoudelijke apparaten op voorraad.
Wij hebben het losse onderdeel dat u nodig hebt.

Voer de referentie van uw machine in en klik vervolgens op het vergrootglas

Vind de losse onderdelen
voor uw product

Stofzuigt de stofzuiger niet meer, ruikt hij heet of maakt hij een abnormaal geluid? Vaak is er maar één reserveonderdeel te vervangen om alles weer op orde te krijgen. Wie koopt een nieuwe stofzuiger als de zak vol is? Om ervoor te zorgen dat een stofzuiger altijd zo goed mogelijk stofzuigt, is het eenvoudig om nieuwe zakken te vinden en deze te verwisselen zoals bij elk ander reserveonderdeel voor een elektrisch apparaat.

Afhankelijk van de storing is het mogelijk om te bepalen waar het probleem vandaan komt en welk reserveonderdeel van de stofzuiger defect is:

  • de stofzuiger schakelt niet goed aan of start niet meer, de schakelaar, de condensator, de motor, de batterij of de elektronische kaart moet worden vervangen;
  • de stofzuigerruikt slecht of heet, het is tijd om het filter of de zak te vervangen of de toestand van de tank te controleren;
  • destofzuiger zuigt slecht
  • , het is noodzakelijk om de toestand van de borstel te controleren en te controleren of de slang niet doorboord of verstopt is.

Voor een stofzuiger verlengt het vervangen van een defect onderdeel of het vervangen van een defecte accessoire de levensduur van de stofzuiger en bespaart geld.

60 euros   


* Gratis levering voor in aanmerking komende producten vermeld in de productbeschrijving. Meer weten
** Retourneren of wisselen is gratis: tevreden of terugbetaald gedurende 30 dagen Meer weten

Hier zijn voorbeelden van gedeeltelijke referenties voor stofzuiger :

Waar kunt u de referenties vinden?